Maatvilla

9 zekerheden
Zekerheid 1; Eén aanspreekpunt.

Bij de bouw van uw woning zijn veel partijen betrokken. MaatVilla zorgt er voor dat u gedurende het hele traject maar met één aanspreekpunt te maken heeft, wat het voor u wel zo overzichtelijk maakt.
Samen met de projectmanager worden u wensen in kaart gebracht en door onze ontwerpers vertaald in uw woning. Vervolgens kunt u samen met de projectmanager de materialen voor uw woning en uw keuken en badkamer gaan uitzoeken. De projectmanager zal aangeven wanneer dit moet gebeuren zodat alles op tijd voor elkaar is en het voor u een zorgeloos bouwtraject zal zijn.

Zekerheid 2; ontwerp op maat

Het begint met een goed gesprek onder het genot van een kopje koffie waarin uw wensen en eisen worden geïnventariseerd en waarin wordt gekeken hoe u woont, werkt, leeft en hoe dit zich vertaalt in een woning passend in zijn omgeving met daarbij, indien gewenst, het ontwerp van uw interieur en een passend tuinontwerp.

Wellicht hebt u al een woning gezien via internet of in uw omgeving. Neem de foto’s, tijdschriften of voorbeelden die u op internet heeft gevonden gerust mee. Naar aanleiding van een voorbeeld kunnen wij uw woning verder uitontwerpen en geheel naar uw wensen op maat maken.

Een nieuw ontwerp geheel op maat gemaakt door de architect van uw keuze behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Zekerheid 3: 100% garantie en transparantie

Het proces dat wij met u doorlopen is helder en transparant. Alle informatie die er tijdens het ontwerp- en bouwproces beschikbaar komt wordt met u gedeeld via uw eigen plekje op het internet. U kunt het dus overal en wanneer u wilt raadplegen.

Na het introductiegesprek gaat onze ontwerper uw woonwensen vertalen in een schets. De woning komt tot leven, maar er kan nog aan alle kanten aan geschaafd worden. Bij het schetsontwerp dat u aanstaat zullen wij een richtprijs maken. Staat het u dan nog steeds aan, dan gaan we een samenwerkingsovereenkomst met elkaar aan met als uitgangspunt uw schetsontwerp en het budget en de kosten voor het verder uitwerken van het ontwerp.

De fase daarop wordt uw woning uitgewerkt tot een gedetailleerd ontwerp en worden de tekeningen in de computer vervaardigd en worden kleuren en materialen bepaald. Deze fase eindigt met een definitieve aanbieding van de bouwsom aan u in een open begroting waarin u alle deelposten helder weergegeven ziet.
Wilt u daarna met ons door? Dan tekenen we samen de definitieve aannemingsovereenkomst. Hierin staat uw en onze rechten en plichten vermeld. Uiteraard blijven wij ook in de praktijk binnen budget en confronteren wij u nooit, tenzij afgesproken, met meerprijzen. Indien gewenst kunt u deze begroting laten controleren door een extern bouwkostendeskundige.

Na deze belangrijke stap wordt de benodigde vergunningen door ons aangevraagd en gaat de voorbereiding voor de uitvoering van start. Na het verkrijgen van alle vergunningen gaat de bouw beginnen en ziet u uw woning met de week groeien.

De informatie op uw eigen internet domein groeit en bij oplevering zullen wij dit voor u bundelen in een overzichtelijke oplevermap en u een uitgebreide toelichting geven op het gebruik van uw woning. U kunt gaan genieten van uw woning.

Zekerheid 4: Ervaren regionale partij met lokale partners

Wij zijn een bedrijf die geworteld is in de regio die lokale kennis heeft en betrokken is bij de gemeenschap. Bekend met de cultuur en wensen van de mensen die er wonen, maar ook bekend bij de gemeenten in de omgeving.

Als lokale partijen bouwen we ook met lokale leveranciers en partners die we kennen vanwege hun vakmanschap en kwaliteit. We spreken dezelfde taal, hebben dezelfde achtergrond en we werken vaak met elkaar en dat geeft vertrouwen en schept een band. Een band die in uw voordeel werkt, want het geeft de zekerheid van kwaliteit en service.

Zekerheid 5: Duurzaam

Je hebt duurzaam en duurzaam, wij doen het allebei.
Wij bouwen duurzaam in de zin van goede kwaliteit die lang meegaat. Slechte bouw leidt namelijk tot hoge onderhoudskosten of zelfs herbouw. Het kost dus uiteindelijk meer tijd en geld en zorgt bovenal voor veel ergernis. Tevens kan de waarde van uw woning door slechte bouw afnemen. MaatVilla staat voor kwaliteit en voor een duurzame woning.

De andere betekenis van duurzaam bij de bouw van uw woning is dat uw woning gebouwd is met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten. Verder moet uw woning zo min mogelijk energie verbruiken.
Voor ons is het min of meer al een uitgangspunt, voor u die niet zo vaak bouwt is het wellicht nog een beetje nieuw. De technieken die worden gebruikt om energiezuinig oftewel duurzaam te bouwen zijn bij ons bekend en zullen we samen met u doornemen. Ons uitgangspunt is zo goed mogelijk te isoleren, want wat je niet verliest hoef je ook niet op te wekken.

Zekerheid 6: Traditioneel gebouwd op maat, met een hoog afwerkingsniveau.

Maatvilla stelt zich op als een eigentijds ambachtelijke onderneming, met snelheid, betrouwbaarheid, veelzijdigheid als eigenschappen. We ontwerpen en bouwen onze woningen met liefde voor het vak en dat vertaalt zich in topkwaliteit.

Als je een villa bouwt, dan moet het ook helemaal af zijn en tot in de puntjes afgewerkt. MaatVilla heeft oog voor deze perfecte afwerking en zorgt er voor dat de woning geheel naar uw wens is, tot in detail.

Om tot dit hoge afwerkingsniveau te komen werken wij met streng geselecteerde vakspecialisten zoals interieurbouwers, timmerlieden, stukadoors, tegelzetters en schilderbedrijven. Mensen die hun vak verstaan en gaan voor kwaliteit zodat uw woning op een hoog niveau is afgewerkt.

MaatVilla biedt de woning geheel compleet aan inclusief keuken, badkamer en indien gewenst ook de overige afwerking van vloeren en wanden.
Als u wilt dat een van onze interieurontwerpers uw woning geheel naar uw smaak inricht dan behoort dat ook tot de mogelijkheden en kunnen wij het interieurontwerp voor u verzorgen. Een mooie woning komt het best tot zijn recht als er een mooi aangelegde tuin omheen ligt. Het ontwerp en de aanleg van uw tuin kunnen wij voor u verzorgen. U kunt dan bij oplevering meteen volledig genieten van uw nieuwe woning en hoeft niet de eerste periode op een bouwplaats te wonen.

De naam Maatvilla zegt veel over onze werkwijze, namelijk; Een villa op maat volgens traditionele bouwmethode. Puur ambachtelijke, vakkundig en secuur met kwalitatieve en duurzame bouwmaterialen.

Zekerheid 7; Passend in de omgeving

Van kavel naar droomhuis met een uniek totaalconcept, waarbij de kavel en de woning een eenheid moeten worden.
Onze ontwerpers kijken bij het ontwerpen van uw huis niet alleen naar de woning zelf, maar kijken ook naar de perfecte inpassing op uw kavel. Hoe is de bezonning, wat voor waardevolle bomen en planten staan er reeds op de kavel, hoe staat de woning van de buren ten opzichte van uw huis? Het meenemen van deze aspecten bij het ontwerp van uw huis maken dat de woning van meet af aan goed ingepast is in zijn omgeving alsof het er al jaren staat. Het geeft ook een positieve impuls aan het gebruik van de woning.

Zekerheid 8: Ervaren team

Het team van MaatVilla heeft zijn sporen reeds lang verdiend. Dat is te zien aan de villa’s die wij reeds gebouwd hebben en de tevreden bewoners ervan.

Van ontwerpers, projectmanager tot aan de mensen die de uitvoering verzorgen, allemaal hebben zijn het kritische specialisten die hun vak eigentijds ambachtelijk uitvoeren en hun bijdrage aan uw droomhuis als een persoonlijke uitdaging zien.

Zekerheid 9; Vaste opleverdatum zonder restpunten

U kunt bouwen op de afgegeven datum van oplevering, deze staat bij ons vast. Een hele geruststelling in verband met het eventueel verlaten van uw huidige woning, een hypotheek of verhuizing. MaatVilla staat voor de volle 100% achter de bouwkwaliteit van haar droomhuizen. Dus vindt de oplevering, als u dat wilt, plaats met Vereniging Eigen Huis. De kosten van deze oplevering worden door ons vergoed. (ik kom toch terug van mijn eigen opmerking ;-))Wij gaan bij een oplevering voor de 0 punten!

Omdat de oplevering van uw woning een moment opname is, geven wij u de gelegenheid om drie maanden na oplevering eventueel extra geconstateerde kleine mankementjes door te geven. Wij vinden dat het eindresultaat perfect moet zijn en komen dat dan ook perfect in orde maken.